Mercedes M275 pähkinänkuoressa

Viimeinen mohikaani

Mercedes-Benz M275 on korkean suorituskyvyn bensiinimoottori, joka on valmistettu vuodesta 2002 lähtien. Moottorissa on kaksi sylinteririviä ja kolme venttiiliä sylinteriä kohden, mikä yhteensä tekee 36 venttiiliä. Sylinteriporaus on 82,6 mm ja kampiakselin iskunpituus on 93 mm.

M275-moottori on käytetty useissa Mercedes-Benzin eri automalleissa, kuten S-, CL- ja SL-luokissa. Moottorin suurin versio on 6,0-litrainen ja se tuottaa jopa 621 hv tehoa ja 1000 Nm vääntömomenttia. Moottorissa on myös kaksi turboahtimia, jotka lisäävät moottorin suorituskykyä.

M275-moottorissa on myös muutamia muita teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Moottorin sylinterien päällä on nestejäähdytteiset välijäähdyttimet, jotka auttavat pitämään lämpötilat alhaisina ja lisäävät suorituskykyä. Moottorin kampiakseli on tarkkuustyöstetty ja se on kytketty nokka-akseliin kaksinkertaisella ketjulla, mikä varmistaa moottorin kestävyyden ja luotettavuuden.

Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benz M275 on erittäin suorituskykyinen moottori, joka on ollut käytössä monissa Mercedes-Benzin huippuluokan autoissa. Moottorin tekniset ominaisuudet ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät siitä yhden parhaista moottoreista, joka on koskaan valmistettu.

M275 - 5,5l V12 - "Argo" 19
HEVOSVOIMA.COMin raunioista kajahtaa!