Neoteric ilmatyynyalukset

Maalla, merellä, suolla, skutsissa

Neoteric ilmatyynyalukset ovat olleet vallankumouksellinen tapa liikkua veden päällä jo yli 50 vuoden ajan. Neoteric Inc. on Yhdysvaltalainen yhtiö, joka kehitti ensimmäisen modernin ilmatyynyaluksen vuonna 1961. Yhtiön perustajana toimi Chris Fitzgerald, joka halusi luoda aluksen, joka olisi kevyt, ketterä ja helppo hallita.

Aluksen pohja on varustettu ilmatyynyrakenteella, joka nostaa aluksen vedestä noin 200mm ylös ja mahdollistaa sen liikkumisen myös maalla. Aluksen ohjaus tapahtuu ohjaustangolla, joilla aluksen suuntaa voidaan säätää ja tangoissa olevilla kahvoilla hallitaan sivuttaisliikettä ja peruuttamista. Aluksen yksi moottori sekä nostaa aluksen ilmapatjan päälle että antaa työntövoiman etenemiseen.

Neoteric Inc. on kehittänyt useita eri ilmatyynyalusmalleja eri käyttötarkoituksiin. Aluksia käytetään muun muassa pelastustehtävissä, kalastuksessa, urheilussa ja huviajelussa. Aluksia on myyty yli 50 maahan ympäri maailmaa.

Neoteric Inc. on myös tehnyt yhteistyötä Yhdysvaltain hallituksen kanssa ja toimittanut ilmatyynyaluksia muun muassa puolustusvoimille ja poliisivoimille. Alukset ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi pelastus- ja etsintätehtävissä vaikeassa maastossa.

Neoteric ilmatyynyalusten suosio perustuu niiden monipuolisuuteen ja tehokkuuteen. Alusten keveys ja helppo hallittavuus mahdollistavat nopean liikkumisen veden päällä ja maalla. Lisäksi alusten huoltaminen ja säilyttäminen on helppoa.

Neoteric Inc. on ollut merkittävä tekijä ilmatyynyalusteknologian kehittämisessä ja heidän tuotteensa ovat edelleen erittäin suosittuja ympäri maailman.


3D skannausta _HALVALLA_
Apua esim. moottorin ja korin sovittamiseen