IL MANE

ILMAINEN Ilmatyynyalus


Saatiinpa käsiimme tuollainen Neoteric -ilmatyynyalus, jossa on vähän patinaa ja kone ei käynnistynyt. Aiempi omistaja sai vaimoltaan ukaasin pihan putsaamisesta ja mehän ehdittiin nopeiten paikalle!

Tästä alkoi ILMAISEN ilmatyynyaluksen tarina, jossa sinäkin voit olla mukana. Muista tykätä ja jakaa videoita, jos aihe kiinnostaa!

Tsekkaa ensitunnelmat videolta!

 
 Toki koska kyseessä on pihan perällä toimimattomana seissyt laite, ei voinut olettaa kaiken olevan täysin virheetöntä. Voi sanoa, että sähköistä löytyi sanomista, toki toivoaksemme ei mitään mitä ei voisi korjata. Kauhojen ohjauskortin kunto vähän arvelluttaa, mutta eiköhän sekin toimi pian normaalisti.

Katso tunnelmat videolta!

 
 


Kipinän jäljillä!
Aluksesta tosiaan löytyi kolme sytytysjärjetelmän CDI purkkia, mikä antoi omaa osviittaansa että käyntiinlähtemättömyyden syy olisi ollut kipinän puutteessa ja mahdollisesti magneeton staattorissa tai magneetossa kokonaisuutena.

Nopeat kokeilut kameran ulkopuolella tuotti pettymyksen kipinän suhteen, mutta paremmilla välineillä tarkasteltuna vaikuttaisi siltä että kipinävehkeet toimii, lukuunottamatta koekytkennän koko kalusto - ehkä / :D

Tsekkaa kipinän metsästystä videolta!

 
 


Jaa tarina kavereille!

Neoteric ilmatyynyalukset
Maalla, merellä, suolla, skutsissa