FUELAB edut / infoa

Infoa ja vinkkejä Fuelab tuotteisiin liittyen

FUELAB edut / infoa

UNREAD_POSTKirjoittaja HEVOSVOIMA.COM » 16 Helmi 2012, 17:20

FUELAB tarjoaa laajan skaalan polttoainejärjestelmän komponentteja. Kaikki FUELAB pumput ja paineensäätimet toimivat millä tahansa polttoaineella (myös E85)!
Suodattimien varasto-ohjelmassa on 75u RST elementillä imupuolelle, 10u selluloosa ja 6u lasikuituelementillä painepuolelle. E85 kanssa pitää käyttää lasikuituista. Lisäksi saatavilla on tankin sisäiseen asennukseen tarkoitettu "sukkasuodatin". Sukkasuodattimella pumppu voidaan asentaa esim. keruusäiliön sisälle!

Piakkoin on tulossa äly-bensanpaineensäädin, joka säätää FUELAB pumpun nopeutta polttoaineen tarpeen mukaan. Paine säädetään halutuksi säätöruuvilla ja paineensäädin hoitaa loput! Eli ei enää vipukytkin / vaihtorelevirityksiä tai pwm karttojen askartelua ecuun! Älysäätimellä säästät rahaa ja ennen kaikkea, aikaa!

Nopeudensäätö on tärkeää isoilla pumpuilla, koska korkean sähkövirrankulutuksen, paineennousun ja moottoritilan aiheuttama polttonesteen lämpiäminen lisää pumpun kavitoimisriskiä (vapor lock). Pitkäaikainen kavitointi vahingoittaa pumppua ja lopulta tuhoaa sen. Tyypillisimmin ongelmat ajoittuvat kuumille kesäpäiville ja esim. tumma auto, kisatankki takaluukussa, jota ei ole tuuletettu mitenkään, ei ole hyvä vaihtoehto
Aktiivisella nopeudensäädöllä pystytään käyttämään pienempää paluulinjaa ja paineensäädintä, vältytään turhalta polttoaineen lämpenemiseltä ja pumpun kovalta ääneltä esim. katu/päivittäiskäytössä. OVH tulee asettumaan johonkin 395€ paikkeille (MSRP 395USD). Esim. Aeromotive tarjoaa ratkaisuksi ulkoista purkkia ~350USD hinnalla ja tämän lisäksi tarvitset paineensäätimen.

Eli valitsemalla älykkään FUELAB polttoainejärjestelmän, säästät aikaa ja selvää seteliä, etenkin, jos joku ulkopuolinen toteuttaisi nopeudensäätöasian esim. ecuun!
HEVOSVOIMA.COM -viritysosat suoraan maahantuojalta!
Avatar
HEVOSVOIMA.COM
On se kova!
 
Viestit: 452
Liittynyt: 30 Marras 2009, 21:46
Paikkakunta: Akaa

Paluu Fuelab polttoaineensyöttö

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron